Logotyp Svenska Turistföreningen

Bli medlem i Svenska Turistföreningen och få tidningen Turist!

Turist är en uppskattad förmån och som medlem får du den fem gånger per år.

Världsbäst på Sverige

I STF:s medlemstidning får du inspiration och kunskap om reselandet Sverige. I Turist tipsar vi om fina naturområden och bra vandringsleder; om lokalt mathantverk, lockande kulturevenemang och spännande arkitektur, om trender och fenomen som ger dig upptäckarlust.

Genom välskrivna texter och riktigt bra bilder vill vi ge dig en reseupplevelse, oavsett om du packar väskan eller stannar hemma i läsfåtöljen.

Som medlem får du tidningen hem i brevlådan, fem gånger om året.

Det här får du som medlem i Svenska Turistföreningen:

Du är med och gör att fler kan upptäcka Sverige.

Du får medlemspris på cirka 250 unika boenden landet runt.

Tillgång till aktiviteter på hemmaplan via våra lokalavdelningar.

Rabatt från våra partners, bland annat på tågresor hos de stora tågbolagen.

Fem nummer av tidningen Turist, i papper och i digital form.

Tillsammans gör vi stordåd

Svenska Turistföreningen är en ideell organisation av och för sina medlemmar. Tillsammans värnar vi om de natur- och kulturvärden som många av oss i Sverige tar för givna fast de kanske inte är det. Som allemansrätten, nationalparkerna och alla vackra leder och kulturmiljöer. I fjällen driver vi ett nätverk av enkla stugor och fjällstationer genom både ideellt arbete och en verksamhet utan vinstintresse där överskott återgår till gäster och medlemmar.

Tillsammans gör vi dessa värden öppna och tillgängliga. För alla. Där vägen tar slut ska den som vill upptäcka mer kunna fortsätta framåt.

Det här är vad vi brinner för. Att väcka upptäckarlusten, inspirera till nya upptäckter, och göra dem möjliga att uppleva. Det är vi som tillsammans är STF.

Tänk att du kan vara en del av allt detta. För mindre än en krona om dagen. Den kronan har du dessutom sparat in genom att du som tack för att du är medlem får rabatt på våra boenden.

Kom med som medlem idag!

Bli medlem idag!